Skip to main content

Ontmoetingsdag voor introducés van Stichting EFT

Ontmoetingsdag voor introducés van Stichting EFT

In een informele setting kun je kennismaken met de stichting en haar deelnemers.
Uiteraard bieden wij weer een inspirerend programma, dit keert rondom het thema "EFT binnen en buiten". 

Programma 

Het programma van deze dag heeft als thema ‘EFT in business’ en ziet er (onder  voorbehoud) als volgt uit:  

10:30 uur    Inloop en informeel samenzijn  
11.00 uur    Welkom (bestuur) 
11.30 uur    Online presentatie Susie Shelmerdine met do’s en don’ts voor je  EFT-business. Deze presentatie is in het Engels. 
12:30 uur    Lunch 
13:30 uur    Proeverij/workshops. Deelnemers van Stichting EFT geven  verschillende presentaties/workshops.
                    Je kunt (helaas) maar 1  workshop kiezen (zie verderop).  
14.30 uur    Korte pauze  
14.45 uur    Bestuur  
15.15 uur    Online presentatie Liz Boath over hoe je kunt bijdragen aan  onderzoek naar EFT. Deze presentatie is in het Engels.  
16:15 uur    Afsluiting 

Inspiratietafel 

Onderdeel van de dag is ‘de inspiratietafel’: een tafel met daarop ‘inspirerende  boeken’. Ik wil je daarom vragen 1 boek (ja, echt maar 1 boek) mee te nemen  waarvan jij denkt dat jouw collega’s deze echt gelezen moeten hebben. Deze  leggen we op de tafel zodat iedereen de boeken kan inzien om er inspiratie uit te  putten. Zorg dat je je naam in het boek schrijft, want aan het einde van de dag  neem je je eigen boek gewoon weer mee naar huis.

Locatie 

Vergadercentrum ‘t Veerhuis 
Nijemonde 4 
3434 AZ Nieuwegein 

Aanmelding 

Wil jij hier ook bij zijn? Schrijf je dan vóór 27 september in middels de volgende link: NATUURLIJK KOM IK OOK 

We kijken er erg naar uit om ook jou te verwelkomen op zondag 5 november! 

Hartelijke groet, mede namens het gehele bestuur,  
Laura Fobler 
Voorzitter Stichting EFT 

Overzicht proeverijen/workshops 2023 

1. EFfe Tikken op de basisschool, met de hele klas! door Jacqueline Besseling In deze proeverij laat Jacqueline je kennismaken met, hoe samen tikken een bijdrage kan  leveren aan emotionele gezondheid op school. Samen één groep, horen bij elkaar; dan kan  en mag iedereen ook zichzelf zijn. Een proeverij met ervaringen uit de praktijk op de  basisschool. 

2. EFT en narcistisch misbruik door Steven de Nie 
Steven werkt als psycholoog in zijn praktijk o.a. met cliënten die te maken hebben met narcistisch misbruik door emotionele manipulatie. Ook hier zet hij EFT in als methode en hij vertelt je hier graag meer over. 

3. EFT en TEC (The Emotion Code) door Sjef Verbraaken 
Sjef laat je graag zien hoe de Emotion Code in zijn praktijk EFT aanvult. Met Dr. Bradley  Nelson's methode bevrijden we de via spiertesten opgespoorde, vastzittende emoties die  een energetische verstoring veroorzaken in ons lichaam. Via dit z.g. kinesiologisch  bevragingsproces van ons onbewuste geeft het lichaam aan welke de energetische  blokkades en niet verwerkte emoties zijn van waaruit jouw klacht gegenereerd wordt. Lees bij wijze van 'warming-up' hier meer over op: http://www.neceht.nl/the-emotion code.html en http://www.neceht.nl/tec-pro-artikel-1.html 

4. EFT en het Power Tapping kaartendeck door Sandra Bijl 
Sandra heeft een kaartendeck ontwikkeld dat gebruikt kan worden in combinatie met EFT.  Wanneer je cliënt niet of niet goed bij zijn gevoel kan komen of wanneer een cliënt een  traject heeft afgerond en thuis met EFT verder wil, echter niet weet hoe; dan kan een  kaartje uit het Power Tapping (EFT) kaartendeck elke keer opnieuw helpen. Daarnaast kan  je het ook zelf in je praktijk gebruiken. Je leert in deze workshop hoe je dat doet. 

5. Optimal EFT, ervaar de magie door Karen Zimmermann 
Doe mee met deze workshop en ontdek de nieuwe dimensie van EFT. Optimal EFT is ook  ontwikkeld door Gary Craig (net zoals Gold Standard EFT), maar deze meditatieve  methode werkt vaak diepgaander en efficiënter! 

Tijdens deze praktische workshop ervaar je zelf de enorm genezende kracht én leer je het  basisprotocol toe te passen, waarna je er zelf mee aan de slag kan. 

6. Marketing voor EFT: makkelijk en leuk! door Yvonne Toeset 
Yvonne gaat je tips geven om de marketing van jouw praktijk op een leuke en makkelijke manier vorm te geven. Hoe maak je gebruik van je kwaliteiten en je creativiteit?  Moet je dat allemaal alleen doen? Nee hoor, door slim gebruik te maken van bestaande  netwerken, doen we het samen. Neem pen en papier mee, want we gaan echt aan de slag! 

Let op: 

Je kunt (helaas) maar 1 workshop kiezen. 

Wanneer er te weinig inschrijvingen zijn, kan de workshop vervallen.

Evenement Eigenschappen

Startdatum zondag 5 november 2023 10:30
Einddatum zondag 5 november 2023 16:30
Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs per persoon de inschrijving is inmiddels gesloten
Locatie Vergadercentrum ‘t Veerhuis