Informatie over deze behandelaar

Naam: Marloes Kremer
Praktijknaam: EFTklopt
Omschrijving: Ik ben Marloes Kremer en ik heb een missie. En die missie is een veilige plek creëren waar persoonlijke groei en zelfliefde toenemen. Omdat ik geloof dat als we meer van ons zelf houden, we beter kunnen liefhebben. En dat is in essentie toch allemaal wat we willen; liefhebben en geliefd zijn.

Hieraan wil ik graag een bijdrage leveren door grote en kleine trauma's, die we allemaal oplopen in ons leven, op te lossen. Dit doe ik door middel van EFT (Emotional Freedom Techniques) een zeer effectieve en prettige methode. Bij het opruimen van trauma's ontstaat er direct meer ruimte in dat toch al vaak volle hoofd. Zo kunnen we andere en vaak gezondere keuzes maken. Bijvoorbeeld in de communicatie met de mensen om ons heen. Reageren we vanuit oude pijn of met een nieuwe blik.

Dit doe ik op een hele prettige plek (Psychologiepraktijk de Meer) waar veel zorg en aandacht is besteed aan de inrichting. Omdat ik ook geloof dat de plek waar je bent invloed heeft op je gemoedstoestand. Het licht, de geur, de kleuren en de spullen die er staan doen er toe. Als je je veilig en op je gemak voelt kom je veel sneller bij de kern.

Achttien jaar werkte ik in Amsterdam in de geestelijke gezondheidszorg vooral in de forensische hoek en 6 jaar geleden ben ik opgeleid als EFT therapeut bij NOVET Gary Craig official EFT Training Center. Al een aantal jaar heb ik een zeer bloeiende praktijk in de Watergraafsmeer in Amsterdam.

Als ik mezelf mag omschrijven zou ik zeggen dat ik zeer makkelijk contact maak, oplossingsgericht ben, daadkrachtig, open, nuchter en dat ik een gezond verstand heb. Ik ben ook invoelend, sensitief, sfeergevoelig en ik vind weinig raar. Ik heb een fijne man aan mijn zijde en ben moeder van drie heerlijke jongens. Maar ik denk dat in de reviews, die me telkens weer ontroeren als ik ze ontvang, een beter beeld ontstaat van hoe anderen mij en de therapie die ik geef ervaren.

Met EFT kan je een heel scala aan klachten behandelen maar de ervaring leert inmiddels dat ze uiteindelijk vaak dezelfde oorzaak hebben en dat is "ik ben niet goed genoeg" of iets soortgelijks. Ook lichamelijke klachten zijn bijna altijd terug te voeren naar het gebrek aan zelfliefde en conflictsituaties. Want steeds de vraag ben ik goed genoeg leidt tot stress en dit uit zich vaak lichamelijk. EFT kan je daarbij echt tot de kern brengen en zo problemen oplossen waar je met enkel praattherapie niet bij komt. Samen onderzoeken waar de kern zit en deze kern vervolgens aan te pakken met EFT, blijft elke keer weer wonderlijke resultaten geven.

Herken je je hierin? Bel me gerust op of mail me. Ik denk graag met je mee om te kijken of ik met EFT iets voor je kan betekenen. Of kom langs voor een intake gesprek waarin ik je altijd ook laat ervaren hoe EFT werkt en wat het voor je kan doen.

Ik ben te vinden in Psychologiepraktijk de Meer in de Watergraafsmeer in Amsterdam.
www. psychologiepraktijkdemeer.nl.
info@eftklopt.nl
Online: Ja

Locatie & contact

Straat + huisnummer: Linnaeusparkweg 127 huis
Postcode: 1098 CW
Plaats: Amsterdam
Telefoon: 06 46 41 68 34
Website: https://www.los-eft.nl/
Email: info@eftklopt.nl

Tweede locatie

Straat + huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Provincie 2e locatie:

Sociale media

Facebook:
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/marloes-kremer-9b4b12170/
Twitter:
Instagram: