Informatie over deze behandelaar

Naam: Guen Leesberg
Praktijknaam: EFT-Nijmegen-Sanitas
Omschrijving: Mijn naam is Guen Leesberg en ik ben al sinds 2005 gefascineerd door de effectieve werkzaamheid van EFT en verwante methoden. Het is geweldig om als therapeut bij te mogen dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen. Door jarenlange ervaring in het zelfstandig werken met artsen en patiënten, heb ik de juiste mensen- en medische kennis in huis. Hierdoor kan ik mensen snel door hun proces heen leiden.

Hoewel EFT vrijwel voor alles inzetbaar is, ben ik me door de jaren heen, nog meer kunnen gaan focussen op Burn-outs/Depressies, Angsten/Fobieën, Trauma’s/PTSS, Hernia/ Whiplash en Rouw maar ook Ziekteverzuim, waarbij een milde oplossing voor zowel werknemer als werkgever vlot haalbaar is.

Mijn grote liefde gaat uit naar het doorbreken van diagnoses. Ik noem mezelf wel eens de ‘ont-labelaar’. Ik ben daar trots op. Ik deel de visie van Professor Duker, diagnoses zijn geen feiten. Mijn specialisme hierbij is het doorbreken van Dyslexie, Dyscalculie en andere problemen, maar ook ADD, ADHD, Tics, HSP, Autisme etc.

Om te voorkomen dat je onnodig kosten zou maken werk ik met een no-cure-no pay intakesessie waarbij je geen enkel risico loopt.

Ik werk ook via videoconsult.

Online: Ja

Locatie & contact

Straat + huisnummer: Schoolstraat 14
Postcode: 6641 DC
Plaats: Beuningen
Telefoon: 06-38632729
Website: http://www.eft-nijmegen-sanitas.nl/
Email: info@eft-nijmegen-sanitas.nl

Tweede locatie

Straat + huisnummer:
Postcode:
Provincie 2e locatie:

Sociale media

Facebook: https://www.facebook.com/pg/EFTNijmegenSanitas/reviews/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/guenleesberg/
Twitter:
Instagram: