Skip to main content

Mirry Romeijn – penningmeester/secretaris

Sinds ik EFT in 2006 heb ontdekt is er voor mij een wereld opengegaan. Dat een methode als EFT zo’n verschil kan maken was voor mij de reden om de opleiding tot EFT-therapeut te volgen. Want wat is er nu mooier dan mensen vooruit te mogen helpen en dan ook nog met een methode die zo effectief is? In ieder geval is dat waar mijn hart ligt. Eerder ben ik als docent werkzaam geweest in het onderwijs. Maar de wens om EFT uit te dragen en mensen één-op-één te helpen vooruit komen, werd steeds groter en heeft geleid tot een carriëreswitch en een eigen praktijk in Sliedrecht.
Toen het plan werd opgevat om met gezamenlijke inspanningen EFT meer onder de aandacht te brengen, heb ik dan ook geen moment geaarzeld om hieraan mijn steentje bij te dragen.
En wat zou het geweldig zijn als we met deze gezamenlijke inzet de reguliere en complementaire geneeskunde een stapje dichter bij elkaar kunnen brengen.
Naast penningmeester/secretaris van deze stichting ben ik tevens bestuurslid van de Stichting Reanimatie Alblasserwaard.