Skip to main content

Eelkje Leeman - algemeen bestuurslid

Wanneer je in aanraking komt met EFT gaat er een nieuwe wereld voor je open. Dat zo’n schijnbaar simpele techniek zo’n geweldig verschil kan maken tussen moeizaam worstelen of blijmoedig in het leven staan. Natuurlijk zijn er iedere dag uitdagingen, soms hele serieuze, maar met EFT heb en krijg je meer regie over je emoties. Omdat je niet meer geregeerd wordt door de (onbewuste) stresspatronen uit jouw verleden. En dat kan een wereld van verschil maken. Weet ik uit eigen ervaring en de ervaring van mijn cliënten.

Ook het feit dat EFT een geweldig zelfhulpmiddel is, spreekt mij als ondernemer enorm aan. Een reden te meer om na mijn opleiding als EFT-practioner zelf actief te worden met EFT. Inmiddels ben ik ook actief als Novet supervisor. En heb ik met goed gevolg de post HBO-opleiding Leefstijlcoaching afgerond.
 
Als bestuurslid van de Stichting EFT wil ik graag bijdragen aan de verdere verspreiding van de kennis over en de ervaringen met EFT.
 
Dus ben je EFT-er: voel je welkom en sluit je aan.
En ben je op zoek naar een EFT-ervaring: voel je welkom en ga aan de slag met EFT. Alleen dan weet je wat deze techniek (ook) jou kan bieden.