Skip to main content

Yvonne Toeset - adviseur

Het is altijd mijn doel geweest om EFT meer bekendheid te geven in Nederland. Daarom vind ik het belangrijk dat goed opgeleide EFT-professionals elkaar kunnen vinden en vindbaar zijn voor het publiek. Stichting EFT voorziet in die taak. Vanuit mijn jarenlange ervaring met EFT als behandelaar maar ook als opleider hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de stichting.

 
Ervaring
Sinds 2004 werk ik met EFT als coach. Ik heb certificaten gehaald bij Patricia Carrington enGary Craig (EFT-cert l). In 2009 ben ik gestart met het geven van De EFT opleiding volgens de richtlijnen van Gary Craig. Daarna volgde ik workshops bij Gwyneth Moss, Ann Ross, Jacqui Crooks, Tania Prince en Karl Dawson, allen EFT Masters van het eerste uur. Bij Karl Dawson behaalde ik mijn Matrix Reimprinting practitioner certificaat.
In 2011 heb ik me aangesloten bij EFT International, eerst als practitioner en trainer. In 2014 slaagde ik voor mijn certificering als EFT Master Trainer of Trainers. EFT International (voorheen AAMET) is de grootste internationale beroepsvereniging voor EFT-practitioners en trainers.
 
Publicaties
Innerlijke rust met EFT, uitgeverij Spectrum 2011
EFT Werkt!, uitgeverij Spectrum 2012
Stressmanagement met EFT, Bookboon.com 2014
Heftig!, uitgeverij Ooorsprong 2019
Vind je rust in coronatijd, Bookboon.com, 2020