Skip to main content

Cella van der Staak - adviseur

EFT begint zich steeds meer te verspreiden over de wereld, bewijst steeds meer zijn effectiviteit en wordt ook steeds meer ondersteund door wetenschappelijk bewijs. Hierdoor wordt het mijns inziens, steeds belangrijker dat we goed opgeleide professionals hebben, die elkaar kunnen vinden en gevonden kunnen worden.
De EFT-stichting is dan ook een mooi initiatief om aan deze wens gehoor te geven. Door mijn vertrouwen in de werking van EFT en het belang van één gezicht naar buiten, zie ik het belang van de stichting en zal hier een positieve bijdrage aanleveren.

Ervaring:
Naast het werk als psycholoog (A&O en Klinisch) in mijn eigen praktijk ben ik ook EFT-master trainer en Matrix Reïmprinting-trainer van New Lifepoint en geef ik workshops, cursussen en opleidingen in EFT en Matrix Reïmprinting.

In 2012 heb ik EFT en Matrix Reïmprinting opleidingen gevolgd bij Karl Dawson.
In de jaren erna ben ik resource person bij Karl Dawson geweest en heb ik daar de opleiding afgerond tot eerste EFTMR Matrix Reïmprinting trainer van Nederland.
Daar ik graag trainer wilde zijn bij een grote organisatie heb ik mij in 2015 aangesloten bij EFT International, eerst als accredited certified advanced practitioner.
Om daarna door te gaan en in 2015 te slagen voor mijn certificering als Accredited Certified EFT Master Trainer bij EFT International.
EFT International (voorheen AAMET) is de grootste internationale beroepsvereniging voor EFT-practitioners en trainers.
Sinds 2015 geeft ik EFT - opleidingen volgens de richtlijnen van EFT International. En Matrix Reïmprinting volgens de regels van de EFTMR Academy van Karl Dawson.
Mijn eigen permanente educatie onderhoud ik door het volgen van workshops en training bij de Engelse EFT Masters. Zoals: Carol Look, Alina Frank, Craig Weiner, Pat Carrington, Ann Adams, Gloria Arenson, Betty Moore-Hafter.
Workshops trauma gerelateerd, bij Deb Dana en Janica Fisher.