Skip to main content

Informatie over deze professional

Naam: Benedikte Welten
Praktijknaam: Welten Psychologie
Omschrijving: Van huis uit ben ik bedrijfspsychologe, waarbij ik me veel bezighoud met de begeleiding van organisaties en individuen rondom inzetbaarheidsvraagstukken.

In mijn werk kom ik veel mensen tegen die vaak prima in staat zijn naar zichzelf te kijken en gemotiveerd zijn om klachten en problemen aan te pakken. Hoewel het begrijpen van hoe de dingen bij jezelf werken soms prettig en verhelderend is, blijkt het vaak maar een stukje van de oplossing te zijn. De (fysieke) klacht of emotie is dan namelijk nog niet altijd verdwenen.

Een aanpak die voornamelijk vanuit het ‘denken’ werkt, blijkt dan ook regelmatig niet het volledige antwoord. Zoekende naar een aanvulling hierop, ben ik uitgekomen bij Emotional Freedom Techniques (EFT).

EFT haalt mensen uit het hoofd en brengt ze in het lijf en het gevoel. Iets wat voor velen al een nieuwe gewaarwording is. Vanuit erkenning en acceptatie, kunnen negatieve ervaringen, fysieke klachten en overtuigingen worden ontladen. Het biedt de ervaring dat hoofd, lijf en emoties gewoon met elkaar samenhangen en dat je daar zelf gebruik van kunt maken.

EFT zet ik in bij mensen die fysieke klachten hebben, worstelen met niet-helpende overtuigingen en/of vastzitten in negatieve emoties die niet meer functioneel zijn. EFT geeft geweldige mogelijkheden en handvatten om samen en zelf je klachten te lijf te gaan.
Online: Ja

Locatie & contact

Straat + huisnummer: Doolandweg 39
Postcode: 5531 PL
Plaats: Bladel
Telefoon: 06-48 56 75 06
Website: http://www.weltenpsychologie.nl/
Email: info@weltenpsychologie.nl

Tweede locatie

Straat + huisnummer:
Postcode:
Provincie 2e locatie:

Sociale media

Facebook:
LinkedIn: https://nl.linkedin.com/pub/benedikte-welten/42/b48/b7b
Twitter:
Instagram: