Skip to main content

Informatie over deze professional

Naam: Linda Scheepers
Praktijknaam: Unalome Praktijk voor Psychosociale Therapie
Omschrijving: Mijn naam is Linda Scheepers, geboren in 1971. Jong of oud, in ieder leven gebeuren leuke en minder leuke dingen. Mijn visie op hulpverlening is dat het overwinnen van problemen tot groei leidt. In mijn praktijk behandel ik kinderen, jongeren en volwassenen. Het is moeilijk als je midden in een crisis zit om dit als een kans tot groei te zien en om bij de betekenis uit te komen die de pijn voor jou heeft. Mensen willen liever geen pijn voelen en willen een oplossing voor problemen. De oplossing vindt men niet door de pijn of problemen uit de weg te gaan, maar juist door er contact mee te maken. Vanuit het contact kan het dan losgelaten worden en komt er ruimte voor iets nieuws.
Tijdens de sessies staat het op gang brengen van een bewustwordingsproces rondom jouw hulpvraag centraal. Dit alles in een veilige sfeer, zonder oordeel, met respect en op een transparante wijze. Zo krijg jij meer inzicht in de problemen waar je mee worstelt, maar ook in jouw eigen mogelijkheden en krachten om je problemen op een constructieve manier aan te pakken en te transformeren. Mijn begeleiding kenmerkt zich door mijn doortastendheid en invoelend vermogen; de basis van een voor mij goede werkrelatie is een ontmoeting van hart tot hart, waarin jouw hulpvraag leidend zal zijn.
Ik heb de vierjarige opleiding tot psychosociaal counselor gevolgd op de SPSO (Academie Integrale Menswetenschappen), met specialisatierichting transpersoonlijke counseling. De PSBK heb ik gevolgd bij Con Amore, deze opleidingen heb ik aangevuld met kindercoaching, individuele opstellingen in de praktijk en EFT( Emotional Freedom Techniques) bij Novet - Cary Craig official EFT® Training Center. Daarnaast heb ik vele bij-en nascholingen gedaan. Ook heb ik een bijscholing gevolgd speciaal voor mensen met ASS.
Online: Ja

Locatie & contact

Straat + huisnummer: Molenstraat 38 B
Postcode: 5701 KG
Plaats: Helmond
Telefoon: 06 29 03 72 33
Website: https://www.praktijkunalome.eu/
Email: unalomepraktijk@gmail.com

Tweede locatie

Straat + huisnummer:
Postcode:
Provincie 2e locatie:

Sociale media

Facebook: https://www.facebook.com/Unalomepraktijk
LinkedIn:
Twitter:
Instagram: