Skip to main content

Informatie over deze professional

Naam: Marloes Kremer
Praktijknaam: EFTklopt
Omschrijving: Ik ben Marloes Kremer. Ik heb een bloeiende praktijk in de Watergraafsmeer in Amsterdam en ik behandel in de natuur vanuit mijn omgebouwde Volkswagen camper uit 1977 in de zomermaanden en vanuit mijn prachtige warme omgebouwde caravan uit 1975 in de wintermaanden.

Ik geef trauma behandelingen en ik doe dat door middel van EFT (Emotional Freedom Techniques). Trauma klinkt gelijk zo groot en soms is het dat ook maar vaak zit het in de kleine opmerkingen die gemaakt zijn gedurende je leven waardoor je in het hier en nu niet reageert op situaties zoals je zou willen reageren.

Mijn missie is een veilige plek creëren omdat ik geloof dat als je je veilig voelt je kan leren en groeien. Vanuit een veilige plek kan je sneller bij de kern komen en echt dingen aanpakken die je in de weg zitten om jouw mooiste leven te leven. En fijne veilige plekken creëer ik op ongeveer alle vlakken in mijn leven. In mijn praktijk, vanuit de camper en caravan maar ook natuurlijk thuis, met de mensen om me heen en in mijn creativiteit. (www.kloptalseenbus.com)

Ik ben o.a. te vinden in Psychologiepraktijk de Meer in de Watergraafsmeer in Amsterdam en in mijn caravan in Hollandsche Rading.
www. psychologiepraktijkdemeer.nl.
www.eftklopt.nl
info@eftklopt.nl
Online: Ja

Locatie & contact

Straat + huisnummer: Linnaeusparkweg 127 huis
Postcode: 1098 CW
Plaats: Amsterdam
Telefoon: 06 46 41 68 34
Website: https://www.eftklopt.nl/
Email: info@eftklopt.nl

Tweede locatie

Straat + huisnummer:
Postcode:
Provincie 2e locatie:

Sociale media

Facebook:
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/marloes-kremer-9b4b12170/
Twitter:
Instagram: https://www.instagram.com/eftklopt/