Skip to main content

Informatie over deze professional

Naam: Steven de Nie
Praktijknaam: Psychologiepraktijk Balans-Training
Omschrijving: Sinds ik in 2004 mijn praktijk begon ben ik op zoek geweest naar de beste manier om overmatige stress via het lijf los te laten. Toen ik in 2005 op het spoor van Emotional Freedom Techniques kwam, had ik deze gevonden. Je merkt gewoon dat EFT werkt, zonder ergens in te hoeven geloven.
Inmiddels is een leven zonder EFT voor mezelf en mijn cliënten ondenkbaar. In al die jaren heb ik zoveel mensen (inclusief mijzelf) in korte tijd zien opknappen en uit oude stress patronen zien breken met EFT!
Sinds 2006 geef ik ook trainingen en workshops EFT voor collega therapeuten en psychologen, wat mijn werk met EFT verdiept en helpt in individuele gesprekken beter uit te leggen hoe en waarom EFT zo goed werkt.
Ook in online gesprekken is EFT heel goed toepasbaar, via beeldbellen kun je prima meekijken of de cliënt op de juiste plekjes tikt.
In de loop van de jaren heb ik mij met name gespecialiseerd in het aanpakken en oplossen van angst, paniek, burnout, stressgerelateerde maag- en darmklachten en narcistisch misbruik, natuurlijk met EFT.
Voor meer informatie of vrijblijvende kennismaking nodig ik je graag uit een kijkje op mijn website te nemen.
Online: Ja

Locatie & contact

Straat + huisnummer: Millweg 16
Postcode: 6844 GR
Plaats: Arnhem
Telefoon: 0642900799
Website: https://www.balanstraining.nl
Email: balanstraining@gmail.com

Tweede locatie

Straat + huisnummer:
Postcode:
Provincie 2e locatie:

Sociale media

Facebook: https://facebook.com/balanstraining
LinkedIn: https://www.linkedin.com/mwlite/in/steven-de-nie-4784b118
Twitter: https://twitter.com/eftpsycholoog
Instagram: