Skip to main content

Informatie over deze professional

Naam: Sjef Verbraaken
Praktijknaam: Nederlands Centrum voor Energetisch Helende Technieken
Omschrijving: Sjef Verbraaken (1959) is wat men wel een 'intuïtieve healer' noemt.
Hij is een therapeut, docent, coach, auteur en de oprichter van het Nederlands Centrum voor Energetisch Helende Technieken.
In zijn Amsterdamse praktijk helpt hij ondernemers, ZZP'ers en ook veel particulieren die overweldigd dreigen te raken door de stress van hun emotionele patronen. Dit ondermijnt dikwijls ook hun gezondheid.
Samen met zijn cliënten werkt Sjef met EFT en zijn eigen programma "Stressvrij" aan de bevrijding van de oorzaken van hun emotionele stresspatronen.
Zo herstellen die hun energie-balans, hun gezondheid en voorkomen ze burn-out of gevolgziekten met langdurig ziekteverzuim. Deze geïntegreerde aanpak brengt gemoedsrust en geeft mensen hun vitaliteit en het plezier in hun leven terug.

Sjef coacht al 36 jaar privé personen en traint ook groepen binnen en buiten het bedrijfsleven.
In zijn veelzijdige cursussen en colleges geeft hij zijn publiek en cursisten vaak veel meer mee dan de beoogde lesstof. Met zijn vrije stijl van kennisoverdracht tuned hij in op iemands persoonlijke behoefte en deelt waar mogelijk, vaak op een humoristisch confronterende manier, 'cadeautjes' uit die tot denken aanzetten. Zo leert hij zijn cliënten en cursisten graag de EFT werkwijze zodat ze ook zichzelf van stress en hun nare emoties kunnen bevrijden.

Sjef legde zijn unieke inzichten in Energy Healing, die hij tot nu toe alleen met zijn EFT cursisten deelde, voor iedereen vast in zijn boek:
'Gemoedsrust' met de ondertitel: 'Leven Zonder Angst, Twijfel en Negatieve Emoties'.
Daarmee maakt Sjef het model dat hij hiervoor bedacht heeft, toegankelijk voor iedereen die zichzelf gemoedsrust wil geven.
Zijn model legt bovendien ook een nieuw fundament onder alle andere 'zelf-hulp-' en 'how-to' boeken. Het leert je hoe je EFT nog strategischer en nog beter in kunt zetten om jezelf van alle negatieve emoties te bevrijden die je persoonlijke groei tegenhouden.
Dat is de droom van Emotional Freedom Techniques grondlegger Gary Craig, van Sjef en van alle EFT collega's wereldwijd.
https://www.boekenbestellen.nl/boek/gemoedsrust/30277
Online: Ja

Locatie & contact

Straat + huisnummer: Kastanjeweg 18 B
Postcode: 1092 CG
Plaats: Amsterdam
Telefoon: 020 - 770 45 59
Website: http://www.neceht.nl/
Email: J.M.Verbraaken@upcmail.nl

Tweede locatie

Straat + huisnummer:
Postcode:
Provincie 2e locatie:

Sociale media

Facebook:
LinkedIn:
Twitter:
Instagram: