Skip to main content

Informatie over deze professional

Naam: José Kamphuis
Praktijknaam: Psychologiepraktijk Xanima
Omschrijving: Hoi, welkom op mijn profiel!
Mijn naam is José Kamphuis en ik ga graag samen met jou op zoek naar hoe jij krachtiger in je leven kan staan zodat jij je pad kan bewandelen zoals jij dat wilt. Zodat jij in het leven kan staan zoals je in wezen bent. En dit bedoel ik in de breedste zin van het woord.
Zowel kinderen, jongeren als (jong)volwassenen, met uiteenlopende klachten, zijn meer dan welkom. Vanuit mijn Psychologiepraktijk Xanima bied ik een divers holistisch behandelaanbod waarvan onder andere EFT en Pesso psychotherapie. Uit al mijn ervaringen, die ik heb opgedaan In de afgelopen 16 jaar in de ggz en jeugdzorg, combineer ik een effectieve mix van verschillende interventies. Deze stem ik af op wie jij bent, wat bij jou past, waar jij het meest bij gebaat bent en wat aansluit bij jouw vermogens. Hoe doen wij dit? Jij kent jezelf het beste en neemt jouw input mee en ik put uit al mijn kennis en ervaringen en pas dit toe. Met deze samenwerking heb ik alle vertrouwen in jouw proces!
Wil je meer informatie, neem anders een kijkje op mijn website. Je mag mij ook mailen of bellen. Zie hiervoor mijn contactgegevens hieronder.
Wie weet tot ziens en een hartelijke groet,

José Kamphuis
Psycholoog // EFT-therapeut // Pesso psychotherapeut
Psychologiepraktijk Xanima
http://www.x-anima.nl
Tel: 06-49883421
Mail: jose@x-anima.nl

Online: Ja

Locatie & contact

Straat + huisnummer: Delftlaan 5
Postcode: 1566 VA
Plaats: Assendelft
Telefoon: 0649883421
Website: https://www.x-anima.nl
Email: jose@x-anima.nl

Tweede locatie

Straat + huisnummer:
Postcode: 7241 PC
Provincie 2e locatie: Gelderland

Sociale media

Facebook:
LinkedIn: https://linkedin.com/in/josé-kamphuis-702a3b51
Twitter:
Instagram: