Skip to main content

Informatie over deze professional

Naam: Corine van Ek
Praktijknaam: Isabella Praktijk
Omschrijving: Mijn naam is Corine van Ek, relatie-expert en oprichter van de Isabella Praktijk. Sinds 2008 help ik met name mannen (maar ook vrouwen) in Nederland en België om balans te vinden tussen binding en intimiteit in hun relaties. En vervolgens een fantastische relatie te krijgen.

Ik help met de zo belangrijke psychologische kant van een relatie: bindingsangst, zelfvertrouwen, eigenwaarde en traumaverwerking.

Waarom ik jou daar zo goed mee kan helpen? Omdat ik na het afronden van mijn studie Communicatiewetenschap verder ben gegaan met opleidingen in coaching en traumaverwerking en begonnen ben als coach voor mannen. En na het coachen van vele mannen in de praktijk, weet ik hoe ze denken, wat er in ze omgaat en wat een man écht wil.

Waarvoor kom je naar de Isabella Praktijk?
Als je vastloopt in je relaties. Je hebt moeite je met een ander te verbinden. Je hebt de neiging de afstand te vergroten als het te intiem dreigt te worden en je eigen gang te gaan.

Isabella biedt moderne en effectieve technieken die ervoor zorgen dat je knelpunten relatief gemakkelijk overwint. Zoals EFT (Emotional Freedom Techniques) of Tapping, en EC Emotional Code.
Online: Ja

Locatie & contact

Straat + huisnummer: Nieuwe Linie 200, Fort Isabella
Postcode: 5264 PC
Plaats: Vught
Telefoon: 0683593139
Website: https://www.corinevanek.nl
Email: info@corinevanek.nl

Tweede locatie

Straat + huisnummer:
Postcode:
Provincie 2e locatie:

Sociale media

Facebook: https://www.facebook.com/corine.vanek/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/corinevanek/
Twitter:
Instagram: