Skip to main content

Informatie over deze professional

Naam: Mathanje Huisman
Praktijknaam: Praktijksucces
Omschrijving: Heb jij een eigen praktijk en voel jij je soms overweldigd door de stress van het ondernemerschap? Stel jij hoge eisen aan jezelf, of wil je altijd alles perfect doen?

Veel ondernemers hebben een innerlijke criticus die steeds negatieve gedachten bij ze oproept. Deze gedachten vormen stress, angsten en blokkades en versterken beperkende overtuigingen die je in je persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap belemmeren.

Met behulp van EFT (Emotional Freedom Techniques) kun je je stressniveau verlagen en zul je merken dat angsten en blokkades verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dit opent de deur naar jouw reis naar succes, gestart vanuit een diep gevoel van vertrouwen en innerlijke rust.

Misschien herken je hier wat van...?
• Het zweet breekt je uit als je wat post op social media en je kijkt om de 5 minuten of je al reacties hebt.
• Je voelt je onzeker en ongemakkelijk als je iets moet presenteren of over jezelf en je praktijk moet vertellen.
• Je bent rusteloos, snel boos en gefrustreerd en je schuift steeds taken voor je uit.
• Je voelt je eenzaam, verdrietig en alleen staan in je praktijk.
• Iets is nooit helemaal af en je legt de lat voor jezelf steeds hoger.
• Je hebt steeds beperkende gedachten zoals ‘Ik val door de mand’ of ‘Wie komt er nu voor mij'.

Veel ondernemers hebben last van dit soort beperkende gedachten. Gelukkig is er een manier om je angsten en blokkades te overwinnen.

Voor wie?
- Voor als je een eigen praktijk start en je merkt dat de stap groter is dan je je van tevoren had gerealiseerd. Groeien in je rol als ondernemer en jezelf daarin ontwikkelen is een onmisbaar onderdeel van een succesvolle praktijk. Je wilt een vliegende start maken, maar je voelt je onzeker en geremd en het kost je veel energie. Je weet niet waar je moet beginnen en hoe je in een goede flow gaat komen. Het goede nieuws is; je hoeft het niet alleen te doen!
- Als je al langer een praktijk hebt en je veel stress ervaart op het gebied van je ondernemerschap? Misschien herken je het gevoel dat je als ondernemer overal zelf verantwoordelijk bent en alles alleen moet doen. Dat je nooit 'goed genoeg' bent of dat je alles helemaal perfect wilt doen? En misschien vind je het moeilijk om zichtbaar te worden op social media of in contact met andere ondernemers of potentiële cliënten. Onder al die negatieve gedachten liggen beperkende overtuigingen die je remmen in je persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.

Stel je eens voor dat je in staat bent om jouw belemmerende overtuigingen en negatieve zelfbeelden te doorbreken en je in flow en vol energie in je praktijk onderneemt. Met EFT (Emotional Freedom Techniques) verlaag je je stressniveau en ervaar je dat de blokkades die je voelt verdwijnen. Dit stelt je in staat om jouw weg naar succes te starten vanuit een diep gevoel van vertrouwen en innerlijke rust.


Je bent bij mij welkom op locatie in Malden (vlak bij Nijmegen) of online. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!
Online: Ja

Locatie & contact

Straat + huisnummer: Veldsingel 2
Postcode: 6581 TC
Plaats: Malden
Telefoon: 0620886038
Website: https://www.praktijksucces.nl/eft-ondernemers-coach
Email: mathanje@praktijksucces.nl

Tweede locatie

Straat + huisnummer:
Postcode: 6524 AD Nijmegen
Provincie 2e locatie: Gelderland

Sociale media

Facebook: https://www.facebook.com/praktijksucces/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mathanjehuisman/
Twitter:
Instagram: https://www.instagram.com/praktijksucces/