Skip to main content

Informatie over deze professional

Naam: Eefje van der Zanden
Praktijknaam: Leef. EFT
Omschrijving: Vaak staan we er niet bij stil dat de vervelende gebeurtenissen uit ons verleden nog steeds van invloed zijn op ons leven nu. Hoe we ons voelen en gedragen, onze gedachtes en onze gezondheid.

Hi, ik ben Eefje van der Zanden en in mijn zoektocht naar een oplossing voor mijn mentale en lichamelijke klachten ben ik bij EFT terecht gekomen. Ik ontdekte hoe belangrijk het is dat emoties en gevoelens er mogen zijn. Ze niet te negeren of weg te stoppen, maar voelen wat je voelt en hier aandacht aan geven. Om ze vervolgens middels EFT op een zachte manier weg te kloppen. Zelf wist ik hierdoor grote stappen te maken in het opruimen en aanpakken van mijn negatieve overtuigingen, patronen, blokkades en trauma’s uit mijn verleden. Van over-leven ging ik naar leven.

En nu op mijn beurt, ben ik er voor jou.

Als Novet opgeleide EFT therapeut en ervaringsdeskundige help ik je met het oplossen van alle problemen waar je tegenaan loopt in je leven. Of het nu fysieke klachten zijn, mentale of psychische problemen, negatieve overtuigingen en patronen, angsten, boosheid of verdriet. In een veilige omgeving, met persoonlijke aandacht voor jou, gaan we aan de slag met het verwerken van je emotionele ballast. Zodat ook jij die stap naar een beter, zorgelozer en gezonder leven kunt maken. 


Pas als je het zelf ervaart, snap je hoe goed EFT werkt.
Ik ontvang je graag in mijn praktijk in Asten of voor een online consult.
Online: Ja

Locatie & contact

Straat + huisnummer: Beatrixlaan 26
Postcode: 5721 LZ
Plaats: Asten
Telefoon: 0624696939
Website: https://www.leef-eft.nl
Email: info@leef-eft.nl

Tweede locatie

Straat + huisnummer:
Postcode:
Provincie 2e locatie:

Sociale media

Facebook:
LinkedIn:
Twitter:
Instagram: https://www.instagram.com/leef.eft/