Skip to main content

Informatie over deze professional

Naam: Yvonne Grol
Praktijknaam: Yvonne Grol Levensbalans
Omschrijving: Geen leven zonder verlies, zonder verdriet en zonder moeilijke periodes. In mijn praktijk Yvonne Grol Levensbalans begeleid ik mensen op een kantelpunt in hun leven: Mensen die te horen hebben gekregen dat ze niet meer beter worden en worstelen met dit besef, mensen die een impactvol verlies hebben meegemaakt en mensen die zichzelf aan het verliezen zijn. Voel je welkom om mij te benaderen voor een kennismaking :-)

Het tegemoet treden of doormaken van een groot verlies kan je zelf- en wereldbeeld behoorlijk onder druk zetten. Niets is meer vanzelfsprekend. Wat betekent dit verlies voor jou? Hoe verhoudt je je tot het leven en tot anderen? Dit geldt ook voor het verliezen van jezelf of het worstelen met allerlei (negatieve) overtuigingen. Wie ben je nou echt? Komt het ooit nog goed?

Ik begeleid je graag op jouw weg en bij het vinden van jouw antwoorden. Alles wat je voelt en denkt mag er zijn en is welkom om gezien en gehoord te worden.

In mijn praktijk werk ik onder meer met EFT waarvoor ik opgeleid ben bij het NOVET. Met EFT als techniek leer ik je de emoties te ervaren en te laten stromen, zonder oordeel. Dit geeft direct ruimte en voorkomt het verder vast gaan zitten van emoties in ons lichaam. Daarnaast richten we de schijnwerpers op de overtuigingen die eronder liggen. Je gaat zien en voelen hoe ervaringen uit het verleden je heden beïnvloeden en zo leer je vanuit een nieuw zelfbewustzijn keuzes maken die je ruimte en innerlijke rust gaan geven.

Wil je meer weten en ben je benieuwd of ik voor jou de behandelaar ben die je zoekt? Bel of mail me dan gerust om kennis te maken. Ik vertel je graag meer!

Mijn bedrijf is gevestigd in Heerhugowaard.
Online: Ja

Locatie & contact

Straat + huisnummer: Stationsplein 99
Postcode: 1703 WE
Plaats: Heerhugowaard
Telefoon: 06-53522495
Website: https://yvonnegrol.nl
Email: info@yvonnegrol.nl

Tweede locatie

Straat + huisnummer:
Postcode:
Provincie 2e locatie:

Sociale media

Facebook: https://www.facebook.com/Levensbalans
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/yvonne-grol-66730294/
Twitter:
Instagram: