Skip to main content

Informatie over deze professional

Naam: Saskia Visser
Praktijknaam: Praktijk voor EFT en Coaching Amsterdam
Omschrijving: in ben voor langere tijd coach bij mijn werkgever geweest en heb sinds 2020 een eigen praktijk. In mijn eigen praktijk kan ik dieper op coachvragen ingaan en meer aandacht geven aan onder andere traumabehandeling en burn-out. Hiervoor zet ik veelal EFT in.

Ook werkt EFT bijzonder effectief als je steeds tegen dezelfde dingen aan loopt en hier genoeg van hebt en het tijd vindt om hier verandering in aan te brengen zodat je meer geluk en vervulling ervaart.

Wat ik mooi vind aan EFT is dat de cognitie, het gevoel en het lichamelijke onlosmakelijk met elkaar verbonden worden en geïntegreerd worden behandeld. Dit is ook mijn visie en ervaring als coach.

Ik ben bijzonder enthousiast over de mogelijkheden en de resultaten van EFT. En mijn cliënten delen dit. Zij geven aan dat zij verrast zijn door het zo snel tot de kern komen zonder eindeloos te praten. En het effect is direct voelbaar en geeft ruimte voor constructief gedrag. Ik gebruik EFT met veel plezier.

Mijn studie achtergrond is Psychologie. Na mijn studie heb ik 13 jaar gewerkt voor psychologische adviesbureaus. Daarna heb ik 20 jaar voor de gemeente Amsterdam gewerkt onder andere als interne coach, lijn- en projectmanager, Sinds 2020 werk ik in mijn eigen praktijk.

Mijn EFT opleiding heb ik gevolgd bij Gabrielle Rutten van Novet, het Cary Craig Official Training Center en ben als master gecertificeerd. Daarnaast ben ik een gecertificeerd rouw en verliestherapeut.

Wil je meer informatie kijk dan op mijn website of neem contact met mij op. Ik ga graag samen met je aan de slag.
Online: Ja

Locatie & contact

Straat + huisnummer: Nieuwe Keizersgracht 58
Postcode: 1018 DT
Plaats: Amsterdam
Telefoon: +31625292453
Website: https://www.eftcoachamsterdam.nl/
Email: saskiavisser122@hotmail.com

Tweede locatie

Straat + huisnummer:
Postcode:
Provincie 2e locatie:

Sociale media

Facebook:
LinkedIn:
Twitter:
Instagram: