Skip to main content

Informatie over deze professional

Naam: Filiz Celik
Praktijknaam: FilEmoFree
Omschrijving: Loop jij ook al zo lang rond met chronische fysieke of psychische klachten, zonder bevredigende resultaten van allerlei behandelingen, tot nu toe?

Hier liep ik als voormalig arts dus ook tegenaan, totdat ik gelukkig EFT ontdekte en leerde dat lichaam en geest een geheel zijn. En dat alleen symptoombestrijding onvoldoende helpt.

EFT zorgt voor het voorgoed opruimen en loslaten van onopgeloste en vaak onbewust opgeslagen negatieve emoties die tot stress en tot de klachten leiden.
Ik help je met het achterhalen waar deze klachten vandaan komen en samen gaan we de veroorzakende stress gevende emoties en overtuigingen aanpakken.

En wat een vrijheid, rust en vreugde kan dat je brengen. En dat gun ik iedereen.

Ik ben gecertificeerd bij NOVET, door Gabrielle Rutten opgeleid in zowel de Gold Standard EFT(tapping vorm)als de Optimal EFT (de meditatieve vorm). Ook maak ik gebruik van de kennis van de 5 biologische natuurwetten om de trauma’s en conflicten makkelijker op te sporen.

Daarnaast zet ik, waar nodig, de kennis en (levens)ervaring vanuit mijn eerdere gevolgde opleidingen in, zoals Geneeskunde, Specialist Ouderengeneeskunde, Mesologie, Therapeutic Touch, Integrative Medicine en The Emotion Code.

Turkstalige sessies zijn ook mogelijk.

Om kennis te maken, kan je me bellen of mailen.
Online: Ja

Locatie & contact

Straat + huisnummer: Frankenstraat 24
Postcode: 1060 SE
Plaats: Amsterdam
Telefoon: 0610519066
Website:
Email: filemofree@gmail.com

Tweede locatie

Straat + huisnummer:
Postcode:
Provincie 2e locatie:

Sociale media

Facebook:
LinkedIn:
Twitter:
Instagram: