Skip to main content

Informatie over deze professional

Naam: Houda Dortland
Praktijknaam: Houda Dortland - Coach
Omschrijving: Terug in verbinding met jezelf, dat is wat EFT voor je kan betekenen. In een wereld dat vooral draait om presteren en aanpassen is het gemakkelijk om jezelf te verliezen. EFT helpt om de fysieke, emotionele, mentale en spirituele disbalans te herstellen. EFT nodigt je uit om te erkennen wat is en op te lossen wat overbodig is. Wanneer je heel gericht gaat werken met EFT dan ga je een enorm gevoel van vrijheid, eigenaarschap en ontspanning ervaren. Je doet het zelf en dat heeft weer een positief effect op je zelfvertrouwen en eigenwaarde. Het mooie is dat je al verschil merkt in enkele minuten.

Nadat ik meer dan 20 jaar in de zorg heb gewerkt is mijn kijk op gezondheid flink verandert. Onze gedachten en waarnemingen hebben een grotere impact op ons welzijn en succes. Onderzoeken laten dit ook al jaren zien alleen dringt het bij velen nog niet door.

Ik startte in 2021 als Life coach en in 2022 volgde ik de Gold Standard opleiding bij Novet instituut. Ik werk vooral met ambitieuze vrouwen die veel op hun bord hebben en op zoek zijn naar verbinding met zichzelf en anderen. Iedereen met wie ik werk is al snel enthousiast over EFT, ze voelen letterlijk de spanning uit hun lichaam lopen. En dat gun ik jou ook, een leven in harmonie en vertrouwen. Gewoon jezelf kunnen zijn zodat je wat moois kunt creëren in je leven. Neem af en toe een kijkje op mijn nieuwe website, ik lanceer binnenkort namelijk een gratis training zodat je EFT zelf onder je vingers krijgt.
Online: Ja

Locatie & contact

Straat + huisnummer: Online
Postcode: Online
Plaats: Waddinxveen/ Rotterdam
Telefoon: 0619507361
Website: https://www.houdadortland.com
Email: info@houdadortland.com

Tweede locatie

Straat + huisnummer:
Postcode:
Provincie 2e locatie:

Sociale media

Facebook:
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/houdadortland-afif/
Twitter:
Instagram: