Skip to main content

Informatie over deze professional

Naam: Nienke van der Jagt
Praktijknaam: Miracle You
Omschrijving: Bij Miracle You begeleid ik zowel kinderen als volwassenen bij traumaverwerking en emotioneel "vastzitten", zodat zij zich weer vrij en ontspannen kunnen voelen in hun leven, lijf en/of werk. Het is mijn doel mensen te helpen zich weer gelukkig te voelen in en met zichzelf en te helpen los te komen van beklemmende gevolgen van (traumatische) ervaringen, gedachten, keuzes en omstandigheden.

De begeleiding van Miracle You is voor iedereen. Omdat geen probleem te klein is, geen probleem te groot is en geen probleem een probleem zou moeten hoeven zijn.

Mijn opleidingen in de hulpverlening (SPH, NLP, EFT practitioner, Advanced EFT practitioner en Matrix Reïmprinting en Hypnotherapie) en de communicatie- en mindfulnesstrainingen stellen mij in staat om verschillende invalshoeken en technieken te gebruiken en bij iedereen anders te combineren. EFT is altijd onderdeel van begeleiding, omdat het een verrassend eenvoudige, maar hele mooie en effectieve methode is die, als je hem eenmaal onder de knie hebt, overal toepasbaar is en blijvend resultaat geeft.

Neem gerust contact op voor meer informatie.
Online: Ja

Locatie & contact

Straat + huisnummer: Herenwal 20
Postcode: 8441 BA
Plaats: Heerenveen
Telefoon: 06 39 54 65 95
Website: http://www.miracleyou.nl
Email: info@miracleyou.nl

Tweede locatie

Straat + huisnummer:
Postcode:
Provincie 2e locatie:

Sociale media

Facebook:
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/miracle-you
Twitter:
Instagram: