Skip to main content

Informatie over deze professional

Naam: Saskia Visser
Praktijknaam: eftcoachamsterdam
Omschrijving: Sinds 2015 ben ik werkzaam als coach bij mijn werkgever en daarnaast heb een eigen praktijk. In mijn eigen praktijk kan ik dieper op coachvragen ingaan en meer aandacht geven aan traumabehandeling en burn-out. Hiervoor zet ik veelal EFT in.

Ook werkt EFT bijzonder effectief als je steeds tegen dezelfde dingen aan loopt en hier genoeg van hebt en het tijd vindt om hier verandering in aan te brengen zodat je meer geluk en vervulling ervaart.

Wat ik mooi vind aan EFT is dat de cognitie, het gevoel en het lichamelijke onlosmakelijk met elkaar verbonden worden en geïntegreerd worden behandeld. Dit is ook mijn visie en ervaring als coach.

Ik ben bijzonder enthousiast over de mogelijkheden en de resultaten van EFT. En mijn cliënten delen dit. Zij geven aan dat zij verrast zijn door het zo snel tot de kern komen zonder eindeloos te praten. En het effect is direct voelbaar en geeft ruimte voor constructief gedrag. Ik gebruik EFT met veel plezier.

Mijn studie achtergrond is Psychologie. Na mijn studie heb ik 13 jaar gewerkt voor psychologische adviesbureaus. Momenteel werk ik al weer 20 jaar in deeltijd voor de gemeente Amsterdam waar ik als interne coach, lijn- en projectmanager, organisatie adviseur en facilitator werkzaam ben (geweest).

Mijn EFT opleiding heb ik gevolgd bij Gabrielle Rutten van Novet, het Cary Craig Official Training Center en ben als master gecertificeerd.

Wil je meer informatie kijk dan op mijn website of neem contact met mij op. Ik ga graag samen met je aan de slag.
Online: Ja

Locatie & contact

Straat + huisnummer: Weteringschans
Postcode: 1017 XR
Plaats: Amsterdam
Telefoon: 06-25 29 24 53
Website: https://www.eftcoachamsterdam.nl/
Email: eftcoachamsterdam@gmail.com

Tweede locatie

Straat + huisnummer:
Postcode:
Provincie 2e locatie:

Sociale media

Facebook:
LinkedIn:
Twitter:
Instagram: