Skip to main content
  • Anders omgaan met negatieve emoties

“Mijn EFT behandelaar heeft mij prima geholpen. Ik kan nu beter omgaan met negatieve emoties van vroeger. Het grootste verschil met andere therapieën die ik heb gehad, is de nadruk die wordt gelegd op het voelen. Er wordt minder gepraat en er is minder focus op het denken. Als gevolg hiervan kon ik sneller bij mezelf gekomen. Ik kreeg als vanzelf minder gelegenheid om te blijven wijzen naar anderen.
Hierdoor kijk ik nu ook anders naar mijn verleden. Het geeft me de ruimte om te onderzoeken wie ik nu werkelijk ben, wat ik wil en wat ik voel. Hier heb ik baat bij, zowel prive als in mijn werk als zelfstandige.
Mijn behandelaar heeft me ook het een en ander verteld over de achtergrond van stress. Dat was ook erg verhelderend. Tot slot kreeg ik het advies om ook zelf, thuis met EFT aan de slag te gaan. Hoewel ik dat in het begin wat vreemd vond, pas ik het inmiddels graag toe als ik ergens mee zit.”

Om privacy redenen zijn de namen weggelaten. De behandelaar en deze cliënt zijn bekend bij het bestuur van Stichting EFT . Er is toestemming gekregen om dit verhaal (ook) hier te plaatsen.