Skip to main content
  • Angst om opnieuw teleurgesteld te worden

Angst om opnieuw teleurgesteld te worden – in 1 sessie opgelost

“Twee jaar geleden had ik mijn vlucht gemist. Mijn vakantie was daarmee vervlogen. Ik kreeg mijn geld niet terug en het enige wat ik kon doen was teleurgesteld naar huis terug gaan. Natuurlijk zijn er veel ergere dingen, maar toch, ik had er lang voor gespaard en het voelde op dat moment alsof mijn wereld instortte.

Elke volgende vliegreis, bleef dit voorval mij parten spelen. Een paar weken voor vertrek ontstond er een gevoel van angst. Alsof ik naar de tandarts moest voor een nare behandeling. De stress stapelde zich op, het werd elke dag wat erger. Ik begon er zelfs lastig door te ademen.

Op aanraden van een familielid ben ik EFT gaan toepassen met behulp van een behandelaar. Ik ging er ondanks de positieve instelling van de behandelaar best sceptisch naar toe. Maar al na 1 sessie ben ik vrij van angst op vakantie geweest!! Ik kon weer voorpret beleven en het was gewoon weer vanouds fijn om op vakantie te gaan. Wat een opluchting!

Ik kan het iedereen aanraden, grote en kleine trauma’s, je hoeft je leven er niet door te laten beïnvloeden. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet.”

Om privacy redenen zijn de namen weggelaten. De behandelaar en deze cliënt zijn bekend bij het bestuur van Stichting EFT . Er is toestemming gekregen om dit verhaal (ook) hier te plaatsen.