Skip to main contentDit boek wordt u als e-book kosteloos ter beschikking gesteld door René Arns.
U ontvangt het boek door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .


Rene Arns

Veel mensen in onze maatschappij kampen met angst en stress problematiek. Van de jongere generatie tussen de 15 en 25 jaar oud zitten zelfs al meer dan 100.000 langdurig thuis met een burn-out, iets dat vroeger alleen onder 40 – 50 jarigen een factor was. Antidepressiva zijn de meest verkochte medicamenten. Dit boek biedt een uitweg naar een angst en stress-vrij leven. Hoe wordt dat gedaan? Door zowel de cognitieve denkgeest te bedienen als door met ons meer onbekende maar zeer belangrijke onbewuste te werken. Bij die laatste liggen namelijk de echte oorzaken van angst en stress.

Het boek is opgebouwd uit drie delen.
Alle drie delen hebben de potentie in zich om onafhankelijk van elkaar mensen in staat te stellen om zich te bevrijden van hun angst. De een zal de cognitieve uitleg heel veel doen: Iets begrijpen kan verlossing brengen. De ander zal veel baat hebben bij de fysieke aanpak uit deel twee, en weer een ander zal deel drie omarmen en een totaal ander beeld kunnen krijgen van zichzelf, zijn of haar leven en de wereld om hem of haar heen. Ook vullen de drie delen elkaar aan en kunnen als geheel een grote impact hebben. Door deze unieke mix maakt dit boek een transformatie in denken en vooral beleven mogelijk.