Skip to main content
  • Heftig

    Yvonne Toeset

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een simpele en doeltreffende techniek waarbij je je gedachten vestigt op jouw specifieke klacht terwijl je met je vingers acupunctuurpunten beklopt. Het wordt beschouwd als een van de meest succesvolle en effectieve methoden om meer innerlijke rust te ervaren en die wereldwijd door miljoenen mensen wordt toegepast.

Heftig! is het beste EFT boek voor jongeren die willen werken aan hun uitdagingen.
Geschikt voor ouders en leerkrachten, therapeuten en mediators die pubers zien vastlopen in de veel vragende maatschappij.

Inclusief 23 speciaal gemaakte instructiefilmpjes die met behulp van een QR-codes te scannen en te bekijken zijn. Het werkboek om te oefenen kan los besteld worden.

Bij EFT maken we gebruik van specifieke herinneringen waaraan een ongewenst negatieve emotie gekoppeld is. Door gebruik te maken van focus (visueel) en de juiste woorden (auditief) maken we verbinding met de herinnering zodat we die
in het hier en nu weer kunnen voelen. Vervolgens neutraliseren we deze negatieve emotie met behulp van acupressuur: we bekloppen een aantal punten op gezicht, lichaam en handen waardoor de negatieve spanning wordt geneutraliseerd.
De herinnering aan een vervelende of traumatische ervaring zal niet verdwijnen, wel de emotie die daaraan gekoppeld was. Heb je EFT goed toegepast op een specifiek probleem, dan zal dit een blijvend effect hebben. EFT kun je inzetten voor elke probleem dat een spanning- of stresselement bevat.

Yvonne Toeset (1961) Na haar dansopleiding aan de theaterschool, begon Yvonne haar loopbaan als danseres, choreografe en actrice. Vervolgens werkte ze als rollenspelactrice, trainster in communicatieve vaardigheden en coach. Toen EFT op haar pad kwam, besloot ze zich in te zetten om EFT in Nederland meer bekendheid te geven. Haar praktijk in Amsterdam is drukbezocht en ze geeft opleiding in EFT aan andere professionals.
Ze schreef eerder Innerlijke rust met EFT, EFT Werkt! en Stressmanagement met EFT.
Yvonne heeft een zoon en dochter en woont met haar partner in Amsterdam. Nog steeds is dansen haar grote passie, naast paardrijden en schrijven.